Overons

Maro Machinebouw is een modern en slagvaardig bedrijf in Terborg en heeft twee specialisaties: toelevering en machinebouw. Wij hebben een uitgebreid machinepark, waarbij praktisch alle facetten van de verspaning voor de machinebouw in eigen huis kunnen worden uitgevoerd.

Toelevering

Maro Machinebouw heeft een uitgebreid machinepark voor de verspanende toelevering. Onze specialisatie ligt in het maken van enkelstuks tot kleine series, en van klein werk tot het grote verspaningswerk. Wij zijn uw partner voor draai- en freeswerkzaamheden, spiebaansteken en constructiewerkzaamheden. Eventueel kunnen wij alles voor u controleren in onze eigen meetkamer.

Machinebouw

Op een creatieve manier maken wij speciaal machines voor met name de plaatbewerking. Wij kunnen het hele traject behandelen: van het eerste idee en de engineering, tot en met de bouw en installatie. Al vele projecten in de speciale machinebouw hebben we gerealiseerd, zodat we de benodigde kennis hebben opgedaan. Ook revisie van bestaande machines is mogelijk. Wij denken graag met U mee voor een oplossing op maat. Bekijk ook onze video’s.